Skal produsere smarte glass i Norge

CG Glass Vennesla har fått enerett på produksjon, distribusjon, markedsføring og salg av privatglass fra Dream Glass Group i Norge og Danmark.

– For norsk glassindustri er dette en milepæl. Aldri tidligere er det blitt produsert komplette glass med slike funksjoner i Norge, sier Eivind Brøvig i CG Glass Vennesla.

DGG Logo Final White

DreamGlass® er et produkt som består av to glass laminert sammen med en film, tilkoblet strøm, som man kan justere gjennomsynet i.  Er strømmen avslått er glasset opakt og slipper bare inn lys. Når strømmen slås på, blir polymerkrystallene retningsorientert slik at man kan se gjennom glasset.  Dette åpner for mange nye løsninger i for eksempel møte- eller behandlingsrom.  CG Glass Vennesla har etablert en egen produksjonslinje for Dream Glass Group sine produkter og vil selge og distribuere DreamGlass® til sine faste kunder.

– Vi har etablert en egen produksjonslinje i vårt lamineringsanlegg, vi har effektiv tilgang til alle råvarer, inkludert film på rull, og kan nå produsere smarte glass av ypperste kvalitet med korte leveringstider. Dream Glass Group har en velfungerende service- og supportavdeling som vil være tilgjengelig for vårt kompetente produksjonsteam. Vi har som mål å levere slike glass også utenfor Norge og Danmark, og være en produksjonspartner for Dream Glass Group i resten av Norden, sier Brøvig.

Tidligere var kvalitet mer enn pris et argument for å velge bort smarte glass som forblending av rom. Dream Glass Group har imidlertid investert tungt i utviklingen av sin egen teknologi i løpet av de siste 10 årene og fortsetter å investere, og har i dag produkter som rettferdiggjør en investering i moderne design og funksjonalitet.

Cookie Policy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler som er nødvendige for å fungere og kreves for å oppnå de formålene som er illustrert i personvernreglene. Ved å godta denne ELLER bla denne siden ELLER fortsette å bla, samtykker du til personvernreglene våre.